Innostuneena Icengardin ja Magnetien virtuaaliraviblogeista päätin kokeilla omiakin siipiä samassa hommassa. Nyt jo on vahva epäilys, että päivityksiä tulee hyyyyvin harvoin, mutta ehkä joskus yllätän itseni. :p Haluan heti tähän alkuun korostaa, että nämä ovat kaikki omia ajatuksiani ja en tarkoita loukata ketään / mitään teksteilläni, nämä ovat vain tällaista höpinää, mitä ei kannata ottaa lainkaan tosissaan :)

Nimi "Ajatelmia Ajattomasta" pyrkii antamaan hieman osviittaa sille, mistä näkökulmasta ainakin suurimman osan juttujani tulen kirjoittamaan. Toivon myös, että mieleeni tulee muitakin aiheita muualtakin virtuaalisesta ravimaailmasta.

Blogin avaa kanssani kissaneitini Sohjo, joka on innokas kirjottelemaan ja jonka innokkuuden muut VRER:n päättäjäjäsenet ovat todennäköisesti kokouksissa jo havainneet.. Eli terveiset Sohjolta:

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv nnnnnnnnnnnnnn    hhnhb                                               plöddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj sssjs vvvvvvvvvvvvvbvnnnnnnnnnnnnnn bjuuuhh